Klarna køb nu betal senere giver dig mulighed for at sprede din betaling over en række tidsrammer, så du kan få de varer, du har brug for med det samme, og derefter betale for dem senere. Dens betalingsmuligheder varierer afhængigt af kundens faktureringsadresse og købsbeløbet. Virksomheden giver kunderne mulighed for nemt at betale for varer i enhver prisklasse og integreres med de fleste e-handelsplatforme. Kunder kan betale for deres varer på forhånd eller opdele deres betalinger i fire lige store rater. Disse rater kan omfatte renter, afhængigt af den betalingsplan, du vælger.

For detailhandlere gør Klarnas køb nu, betal senere mulighed betalingsprocessen enkel. Alt det kræver er et kreditkort og en blød kredit check. Denne service appellerer til e-handelsforhandlere, fordi antallet af vognforladelser online er så højt. De fleste forbrugere opgiver deres indkøbsvogne, fordi det er for svært at oprette en konto. Klarna hjælper med at reducere denne friktion og øge salget. Det er dog ikke for alle.

Med Klarna kan kunderne betale for deres køb over en periode på fire til tredive dage på linket her. De kan betale for deres køb i fire lige store rater eller sprede de samlede omkostninger over hele lånets løbetid. De månedlige betalinger planlægges automatisk og foretages med kredit- eller betalingskort, og de behøver ikke betales med det samme. Klarna er også nyttig til onlinekøb og køb af mursten og mørtel.

Mens Klarna ikke opkræver renter, er det stadig nødvendigt at betale købet til tiden. Virksomheden opkræver ingen forsinkede gebyrer eller sanktioner for forsinkede betalinger. Hvis du ikke er i stand til at betale det fulde beløb, videregiver de kontooplysningerne til et inkassobureau. Klarna hjælper dig også med at spare penge til at foretage dine køb og betale dem senere, og det er ligegyldigt, om du har en perfekt kredit historie eller ej. Klarna er en god mulighed for nye forbrugere, der ønsker at opbygge deres kredithistorie.

Selvom Klarna er en af de mest populære køb nu betal senere tjenester, er der andre lignende tjenester til rådighed. Affirm tilbyder en lignende service til Klarna Pay i 4, selvom deres vilkår kan afvige lidt. Med Quadpay kan du betale i rater fra en til fire måneder afhængigt af din tilstand. Derefter kan du betale saldoen fuldt ud tilbage, når lånet udløber, og uden at betale renter eller gebyrer.

For betalinger kan forbrugerne betale med et kreditkort eller betalingskort. For at tilmelde sig Klarna skal forbrugerne indtaste deres e-mailadresse, navn, mobilnummer, fødselsdato og bankkontooplysninger. Alle andre oplysninger, såsom betalinger, betalingspåmindelser og adgang til onlineopgørelser, sendes også til brugerne via e-mail. Processen er praktisk for både forbrugere og detailhandlere. De kan vælge den betalingsmetode, der fungerer bedst for dem.