Med denne friske nye årti er to ting sandt. Det er koldt denne tid af året, og folk vil gøre nye år beslutninger. Problemet er, at de fleste ikke vil se deres beslutninger igennem. En af de største mennesker gøre er at få deres finanser i orden. Med økonomien den måde det er og mennesker kæmper for at beholde eller finde job, er finansiel stabilitet mere vigtigt nu, end det har været i de fleste af vores liv. Jeg har været en stor fortaler for den grundlæggende barbermaskiner i lang tid, men der er kun én brik i puslespillet. For normal”barberinger, jeg bare barbere i bruseren og tør af klingen bagefter – ved hjælp af bare sæbe for skum er også utrolig billigt, da jeg kun bytte klinger en gang hver par uger.

Jeg er enig. Jeg arbejder også på et stort hospital og du vi ikke er tilladt at bruge patienten medicin, medmindre vi ikke bære at særlig en og lægen justlooking4us det. Der er intet system på plads til at opkræve et kjoler og sengetøj, patienter debiteres simpelthen en standardsats pr. dag afhængig af, hvis de er i intensivbehandling eller på en med/chir sal.

Ikke alene er hurtigere ineffektive med hensyn til benzin forbrug, det kan også få du trukket over og omkostninger du et bundt mellem en billet og højere forsikringspræmier, da jeg opdagede et stykke tid tilbage, det er langt mere omkostningseffektivt at bare køre fartgrænsen, holde gas de ta NK, og holde politiet off din hale.

Når det kommer til online shopping, jeg altid tjekke og sammenligne webstedernes kontanter tilbage først, såsom ebates eller fatwallet, eller du kan derefter bruge deres link til butikken, det vil hjælpe dig med nogle kontanter tilbage hvor som helst mellem 1% ~ 20% rabat på alle køb , form som et kreditkort rabat, du betaler fuld pris til butikken, men får et par bukke fra cash back webstedet senere, ikke meget men det tilføjer op og bedre end ingenting.

Hvis du er selvstændig, gør du din egen skat eller har du en professionel revisor med en professionel udpegning som CA, CGA eller CMA gør din skat for dig? Hvis din skat ikke bliver udført af en af disse fagfolk, kunne du gå glip af nogle store skattebesparelser. Hvis du tror, at disse former for revisorer er dyrt, det kan være sandt, men det er ofte mere dyrt at betale regering tusindvis af dollars i unødvendige skatter end at betale en god revisor et par hundrede dollars til at finde disse besparelser for dig. Hvis du er virkelig sparsommelige, kan du afprøve revisor engang at se hvis du mangler noget fradrag, og derefter kan du gå tilbage til din gamle måde at gøre skatter og bruge skat sparetips, som du har lært fra revisor.

Fars andre indtagende vane var der en ko, når nogen rørte termostaten. Han satte den på en sparsommelig 64 i februar for en grund, dadgummit, og du kan bare sætte på en sweater. Nu kan du gøre som kære gamle Pop og holde dit hjem temperatur inden for dine økonomiske midler, uden rent faktisk at skulle røre programmøren vil tillade dig at holde temperaturen lav (eller høj, hvis vi taler om sommeren) i løbet af dagen, når ingen er hjemme , og bringe temperaturen til mere behagelige omgivelser, når alle kommer hjem.

Udnyt dit bibliotek. Flere og flere biblioteker tilbyder e-bøger, så du ikke behøver engang at besøge i person. Mange biblioteker er også en del af en intra-bibliotek lånesystem hvor du kan låne noget du vil, men at de ikke har, for en minimal leveringsgebyr. Bare spørg. Og nogle biblioteker gør det muligt at låne ting som værktøjer og symaskiner.

Richard Thaler, økonom ved University of Chicago og en af feltets pionerer, fortalte The Wall Street Journal i 2015 at spare for pensionering er en prototypiske adfærdsøkonomi problem”fordi det er kognitivt hårdt — regne ud hvor meget at spare- og kræver selvkontrol.” En løsning er bidragsdefinerede pensionsordninger, som sat penge til side automatisk; en 401 (k) er den mest almindelige form. Ansatte kan vælge at fravælge, men de vælger som standard — hvilket betyder den passive reaktion er faktisk de bedre respons. Nogle planer er også bygget til at gradvist eskalere igen som standard beløb medarbejdere der er afsat til pensionsopsparing. Ganske vist, det er ikke hvordan alle 401 (k) s arbejde — mest automatisk-besparelse planer kræver stadig nogle aktive beslutningstagning om, sige, hvor meget du bidrager. Stadig, standardplaner som disse er sandsynligvis adfærdsmæssige økonomer største succeshistorie,”Thaler sagde.

Producere skal ikke altid komme fra Bilka eller endda farmers’ market. En bred vifte af urter, frugter og veggies er nemme at dyrke (selv indendørs!). Matematik er simpel: en pakke med frø kan koste mindre end en dollar, men det kan vokse dusinvis af cukes, tomater og grønne bønner.